ALIA DANIA SKINCARE

RM 110

Ini merupakan set asas Alia Dania yang sesuai untuk semua jenis kulit. Ianya terdiri 4 jenis produk iaitu sabun, toner, special cream dan krim tabir suria (sunblock).

sabunSabun Pencerah dan Pelembap Alia Dania membantu mengatasi masalah jeragat dan jerawat. Membantu menghilangkan bintik hitam, sekatakan tona kulit dan mengurangkan kesan parut akibat jerawat. Produk ini juga mengembalikan pH normal, menegangkan kulit, mengatasi masalah minyak berlebihan pada wajah terutamanya pada kawasan zon T. Sabun Alia Dania mengandungi bahan kandungan seperti debu gunung berapi, stem sel epal, tanah liat, tanah laut mati, honeydew, habbatus sawda dan spirulina.
Harga: RM15 seketul

tonerToner Alia Dania dapat melembutkan sel-sel mati permukaan kulit dan membersihkan liang roma yang tersumbat. Ia diperkayakan dengan agen menghidrat untuk membantu menghaluskan liang roma kulit supaya kulit kembali berseri dan gebu serta akan sentiasa lembap. Toner Alia Dania mengandungi bahan kandungan ekstrak timun, ekstrak epal, ekstrak aloe vera, ekstrak mawar dan minyak biji bunga matahari.
Harga: RM20 sebotol

special cream

Dirumus dari serbuk mutiara, stem sel epal, minyak argan, emx water (lapisan air unik), gamat dan aloe vera. Membantu kulit wajah nampak sihat dan segar. Membantu menegangkan kulit dan meningkatkan tahap elastisiti kulit. Mengurangkan kesan garisan halus dan mengurangkan tanda penuaan. Membantu pertumbuhan sel kulit wajah. Membantu menghilangkan kesan parut jerawat.
Harga : RM 40.00

 

sunblockSunblock
Ia bukan sahaja memberikan perlindungan harian terhadap UVA dan UVB, malah membekalkan kelembapan dan mengawal pengeluaran minyak berlebihan. Bertindak memelihara pencerahan kulit supaya kelihatan sempurna dan berseri. Amat sesuai dijadikan sebagai asas solekan. Sesuai untuk semua kulit. Sunblock Alia Dania mengandungi bahan kandungan campuran tumbuhan semulajadi seperti beras merah, minyak zaitun, teh hijau, herba Taraxaci (Herba Korea), campuran extra minyak bunga dan EMX water (lapisan air unik).
Harga: RM35 satu

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s