ALIA DANIA (AD) – SKINCARE

alia dania

ALIA DANIA merupakan produk penjagaan wajah yang dihasilkan di Malaysia dengan menggunakan Teknologi Formula Korea.  Produk ini sangat istimewa kerana ia mengandungi kebaikan STEM SEL EPAL HIJAU .

Epal hijau mengandungi antioksida yang tinggi dan ini merupakan salah satu sebab mengapa ia sering digunakan sebagai ramuan dalam produk kecantikan dan kesihatan.

Rangkaian penjagaan wajah ALIA DANIA tidak mengandungi HIDROKUINON. TAHUKAH ANDA KOSMETIK BERACUN(hidrokinon) boleh menipiskan kulit. Penipisan kulit awalnya kelihatan baik kerana dapat menghilangkan jerawat,jeragat hilang dengan cepat dan kulit cepat menjadi putih.Kesan penipisan akan mengakibatkan kulit muka menjadi sensitif,pedih dan sakit terutama terdedah pada matahari dan akhirnya menjadi gelap.Jika ia berterusan akan merosakkan kulit akan mengakibatkan kanser kulit,cepat tua,merosak organ dalaman.

ANDA TIDAK PERLU AMBIL RISIKO UNTUK KELIHATAN CANTIK, Cantik itu adalah sebenarnya cantik yang semulajadi dari kulit muka yang sihat.

SEKIRANYA, pengguna yang telah mengunakan kosmetik beracun sebelum ini, hendaklah berehat tanpa memakai sebarang kosmetik sekurang-kurangnya 3-4hari.Tujuan tersebut adalah untuk stabilkan semula PH kulit dan mengurangkan kesan tindak balas semasa rawatan. SEKIRANYA,anda bersabar dan memakai dengan betul serta konsisten pasti anda akan merasai keberkesanannya. Produk AD, membantu membekalkan kelembapan dan dapat mengawal pengeluaran minyak.

Gunakan rangkaian produk AD dengan yakin dan tanpa was-was kerana rangkaian produk ini telah diperakui Halal serta mendapat pengiktirafan dari JAKIM. Ianya selamat, suci, TANPA PENGGELUPASAN & TANPA KESAKITAN

Set Penjagaan Wajah Alia Dania : (Sabun / Toner / Special Cream / Sunblock)

Harga : RM 110.00

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s